Reglament de la cursa 2 Turons 2020

INSCRIPCIONS

 1. Pel fet de participar, s’accepta el present reglament. Tot allò que no estigui especificat queda sota la decisió de   l’organització.
 2. L’organització declina tota la responsabilitat pels possibles perjudicis que la participació pugui comportar als inscrits (abans, durant i després de la cursa).
 3. Es responsabilitat dels participants portar l’equip adient i estar físicament preparat per a dur a terme i amb garanties aquesta cursa.
 4. Cada participant federat tindrà l’obligació de presentar la llicència corresponent en el moment de recollir el dorsal.
 5. L’organització pot demanar el DNI o document que acrediti l’edat de l’atleta.
 6. L’edat mínima de participació per a la cursa de 21 km. també per a la de 12 km. és de 14 anys.Els menors de 18 anys hauran de presenta autorització dels pares o tutors.
 7. A cada corredor se li lliura una bossa on hi haurà, entre altres, un vas plegable de silicona que servirà en tots els avituallaments.
 8. Donat que estem compromesos amb la sostenibilitat, cal remarcar que en els controls no hi trobareu cap vas de plàstic.
 9. Tant les inscripcions com les anul·lacions es realitzaran mitjançant el procediment establert per l’organització de la cursa.
 10. En cas de mal temps o d’altres imprevistos l’organització podrà   plantejar un recorregut alternatiu o bé anular la cursa per circumstàncies excepcional.
 11. Tot participant autoritza a cedir els seus drets d’imatge. L’organització pot utilitzar i/o publicitar aquestes imatges en el context de la cursa.
 12. Les dades aportades en fer la inscripció són confidencials i només podran ser utilitzades per a que els participants rebin informació sobre les diferents edicions de la prova.
 13. L’organització posa a disposició del corredor un servei de guarda-roba vigilat dins el pavelló (es correspondrà amb el seu número de dorsal).  Aquest servei es tancarà a les 13:30h.

CURSA

 1. Els itineraris estaran degudament senyalitzats amb cintes i rètols.
 2. És obligatori seguir l’itinerari marcat així com passar per tots els controls establerts. No complir amb aquesta norma comportarà la desqualificació.
 3. Cal portar el dorsal de forma visible (part davantera)  d’aquesta manera es facilita que l’organització pugui   identificar els participants amb claredat tant en els controls de pas com a l’arribada.
 4. Els corredors només podran rebre ajuda externa per part de l’organització.
 5. Llençar deixalles fora dels llocs designats serà motiu de  desqualificació.
 6. No és permès l’accés amb gossos al llarg recorregut.
 7. Hi haurà un control per a accedir al parc tancat de la sortida en el qual es verificarà el dorsal, el material obligatori i el material d’avituallament així com també es farà la validació del xip.

ARRIBADA

 1. Els corredors que decideixin abandonar la cursa ho hauran de comunicar a l’organització en el punt de control més proper.
 2. El temps límit per a acabar la cursa és de 4 hores. Hi haurà establert un temps màxim en tres controls del recorregut passat el qual el corredor quedarà desqualificat.
 3. A l’arribada el corredor se li lliurarà entrepà i beguda amb la presentació prèvia del dorsal. Els acompanyants no hi són contemplats. També fer ús de dutxes i wc.
 4. Hi haurà servei d’ambulància.
Anar a la pàgina de la 2 Turons

Disseny PC-Tic | Internet | iCloud Solutions | ERP

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com