Els Ports de Tortosa i Besseit

You are here:-, Excursió-Els Ports de Tortosa i Besseit
Carregant Esdeveniments

Sortida circular als Ports de Tortosa Beseit. Sortirem des del mas de Franqueta, remuntant el barranc del Carrer Ample. Un cop a dalt, resseguirem les rases del Maraco, on podem esmorzar tot gaudint de les vistes.  Baixarem fins al refugi lliure de clotes. Des d’aquest punt  remuntarem a la Torreta Rassa (sostre comarcal de la Terra Alta, 1222mtrs) on dinarem. Tot planejant arribarem al refugi de  l’altiplà de Terranyes (Mas de Torrero) on hi podem trobar bous braus lliures. Un poc més endavant començarem el descens cap a l’Àrea de la Franqueta, tot passant pel bosc de la Grevolosa on podrem veure 2 pins monumentals, “lo pi ramut” i “lo pimpoll”, 2 pins negres.

*** IMPORTANT ***
Cal portar els 2 esmorzars, dinar i el que cadascú consideri pensant que estarem tot el dia. Sobretot força aigua ( no en trobarem)

SORTIDA de Moià5h. (Sortida amb Cotxes particulars)
Davant la porta del pati de l’Escola Pública. (Av. de l’ Arbre Fruiter).
Parada i cafè el Bar Manolo (quan arribem a Horta)

COORDINADOR/S: Irene Martí/Jordi Garcia
INICI Caminada: 9.15..9.30h
FINAL Caminada: 18:00h aprox
PUNT DE SORTIDA: Mas de la Franqueta. Horta de Sant Joan.
DISTÀNCIA: 25Km
DESNIVELL: +1.100mtrs

Inscripcions fins 19 d’octubre a les 22:00.

Política de venda i devolució/cancel·lació de les activitats programades

La persona usuària/sòcia/no sòcia que accedirà a la plataforma de pagament s’entendrà formalment
inscrita un cop realitzada la inscripció i el pagament de la mateixa.

Un cop realitzat el pagament s’enviarà automàticament confirmació de la reserva i/o inscripció.

Devolució de la inscripció

La persona usuària/sòcia/no sòcia del Gemi tindrà dret a devolució de l’import íntegre de la inscripció/reserva exclusivament en les condicions següents:

Per casos degudament justificats, les cancel·lacions s’han d’informar per escrit 7 dies abans de la data de la programació de la sortida/activitat, enviant un correu electrònic a gemi@moia.cat.

NO s’acceptaran cancel·lacions informades per cap altra via. En aquest correu electrònic s’hi farà constar el nom de l’activitat/sortida a la que fa referència la devolució que es sol·licita, afegint nom i cognoms, data, dades de contacte i motiu de la devolució.

Per casos sobrevinguts a la persona inscrita i també degudament justificats, s’enviarà un correu
electrònic en un temps no superior als 10 dies de transcórrer la sortida/activitat i en la forma convinguda anteriorment.

  • L’organització del Gemi farà el retorn dels diners en un temps no superior a 15 dies.
  • Cancel·lació de la sortida

L’organització del Gemi es reserva el dret a posposar o cancel·lar una sortida/activitat si no hi ha suficients inscrits.

  • Els pagaments per les inscripcions a les sortides/activitats cancel·lades es retornaran íntegrament, sense dret a cap compensació.
  • Com a excepció no es retornarà l’import íntegre de la sortida/activitat si aquesta ha suposat un pagament per avançat d’algun tipus d’assegurança o contractació especial obligatòria (per exemple una paga i senyal a un refugi, autocars…etc) per la sortida/activitat en qüestió i de la qual l’organització del Gemi ja n’ha fet el pagament.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com