CIRCULAR 2 DIES PARC NACIONAL ALT PIRINEU

You are here:-, Muntanya-CIRCULAR 2 DIES PARC NACIONAL ALT PIRINEU
Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

Ruta circular de 2 dies que recorre en bona part per la coneguda, Porta de Cel a la seva part més occidental dins el parc nacional de l’Alt Pirineu, on farem nit al Refugi de Certascan.
El primer dia sortirem de Tavascan fins el Pla de Boavi on trobarem la bifurcació entre el Riu de Broate i el Riu de Romedo. Anirem resseguint aquest segon, tot contemplant les diverses cascades força sorolloses que el componen, fins arribar a la presa del llac Romedo inferior. Llavors anirem cap a l’estany de Romedo de Dalt pel GR o fem la collada de Senó tot passant per els estanys de Guiló, Colatx i Senó, tots ells d’origen glaciar. Un cop al llac Romedo de dalt, remuntarem cap el coll de Llurri (2217m), que separa les conques del riu Certascan i del Romedo. Baixarem el coll per un fort pendent fins la Canalada on enfilarem cap el Refugi de Certascan a 2230m que resguarda l’Estany més gran del Pirineu oriental.
El segon dia, enfilarem cap el coll de Certascan (2586m) i qui vulgui podrà ascendir el Pic de Certascan de 2851m d’altitud. Un cop al coll tot el trajecte restant és baixada passant pels estanys de Guerossos, estany Blau fins arribar a les Bordes de Noarre. Seguirem la baixada pel riu Noarre per boscos caducifolis fins el càmping de Bordes de Graus on empalmarem amb el riu Tavascan fins al poble de Tavascan, lloc on tancarem la circular.

DATA – HORA marxar : 25/06/20 22 – 05:30
DATA – HORA FINAL : 26/06/20 22 – 16:00 (hora d’agafar l’autobús de tornada)
UBICACIÓ : Tavascan
COORDINADOR/S : Pere Genescà Bellmunt
DISTÀNCIA: DIA 1 (22km) DIA 2 (17KM)
DESNIVELL: DIA 1 (1700+ i 550-) / DIA 2 (700+ i 1850 (Si es completa tota la ruta))
POSITIU: +2400 NEGATIU: -2400
Cal portar, sac, paravent, crema solar, esmorzar i dinar del dissabte, quelcom per picar durant la ruta, cantimplora plena, gorra, roba d’abric

SÒCIA amb federació habilitada: TOTAL: 80€
SÒCIA amb federació NO habilitada: TOTAL: 85€
SÒCIES sense llicència: TOTAL: 95€
NO SÒCIES sense llicència: TOTAL: 110€

 

PLACES LIMITADES!!

El preu inclou: l’autocar d’anada i tornada, refugi amb mitja pensió i dinar de diumenge. Els no federats també paguen l’assegurança temporal, per poder participar a la sortida (inclosa en el preu).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com