BENVINGUDA PRIMAVERA

You are here:-, Excursió-BENVINGUDA PRIMAVERA
Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Reglament

 1. El recorregut marcat es pot fer durant tot el cap de setmana dissabte 20 i diumenge 21 de març. Estarà marcat fins el diumenge a les 6 de la tarda.
 2. El recorregut és de 12-13 km aprox.
 3. Lligueu els gossos si trobeu el ramat. No entreu als camps.
 4. Feu grups d’un màxim de 6 persones. Sempre respectant les mesures de seguretat davant la Covid1-19. Distància, desinfecció de mans, mascareta.
 5. Tanqueu els filats que obriu durant la ruta.
 6. Respecteu l’entorn i no deixeu deixalles.
 7. Porteu-vos beguda i/o menjar si creieu que us pot fer falta.
 8. Els participants es consideren aptes, tant física com psicològicament per sortir d’excursió, i es fan totalment responsables de qualsevol mal físic, moral o material que puguin sofrir durant la caminada, exonerant de tota responsabilitat a l’organització de l’esdeveniment.
 9. Els participants accepten i reconeixen el reglament de la caminada autoguiada “Benvinguda primavera” 2021. Que existeix la possibilitat de sofrir un accident esportiu inherent a la pràctica esportiva, assumint personalment la responsabilitat del mateix, excloent a l’organització de qualsevol responsabilitat derivada d’aquests accidents i de qualsevol mal físic o material.
 10. Atès el format de l’excursió, les persones participants no estaran cobertes per una assegurança específica d’accidents, ni per una assegurança de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi en la seva pràctica esportiva durant la caminada. Per a qualsevol accident greu truqueu al 112.
 11. Que les persones que participen a la caminada ho fan voluntàriament sota la seva pròpia responsabilitat i eximeixen al Gemi de qualsevol perjudici que, per motius de salut, poguessin derivar-se de la seva participació en aquesta caminada, assumint personalment el risc inherent per a la salut que suposa l’esforç físic requerit per a la participació en aquesta caminada.

Descarregar track a Wikilok  clica aquí

BONA CAMINADA!!!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com