45a TRAVESSA MOIÀ – FRANÇA

You are here:-, Excursió-45a TRAVESSA MOIÀ – FRANÇA
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Les inscripcions a la Moià França seran del divendres 1 d’abril al dimarts 12 d’abril a les 22:00 La inscripció a la Moià França té 3 opcions: A sencera – 3 dies: 15, 16 i 17 d’abril B.A – 2 dies: 15 i 16 d’abril B.B – 2 dies: 16 i 17 d’abril

La inscripció a la Moià França sencera 15-16-17 inclou tots els àpats (menys esmorzar del primer i segon dia i dinar del primer dia), dormir, el guiatge, la furgoneta de suport i transport del material i el tren de tornada a Vic.

La inscripció a la opció B.A/15-16 inclou tots els àpats (menys esmorzar del primer i segon dia i dinar del primer dia), dormir, el guiatge i la furgoneta de suport i transport del material.

La inscripció a la opció B.B/16-17 inclou tots els àpats (menys l’esmorzar del primer dia), dormir, el guiatge, la furgoneta de suport i transport del material i el tren de tornada a Vic.

Qui triï l’opció de dos dies s’ha d’espavilar per anar fins al punt on siguem o tornar a casa seva i si en algun punt de la travessa decideixes que en tens prou també. La furgoneta només porta el material i fa de suport en cas d’emergència

Qui no estigui federat haurà de pagar l’assegurança al fer la inscripció.

Per qualsevol dubte cal que escriguin al mail del gemi: info@gemi.cat

Més informació de la Moià França

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com