El Josep Valldeoriola ens ha portat a un grup de 20 caminaires a la ruta de les Ermites (21 km i 910 m de desnivell).
Iniciem la ruta a St. Martí de Llémena (a peu de carretera). El grau de l’Escaló, un llarg corriol, ens porta a la 1a Ermita, Sant Roc (600 m) on esmorzem gaudint de les vistes de les Illes Medes. Tot seguit, resseguint la cinglera de la Barroca i per un corriol, arribem a la 2a Ermita, Santa Lena o Elena (561 m) continuem pel corriol, una pista i arribem a la pedrera que és a tocar de la 3a Ermita, Sta. Brígida (lloc d’escalada i vol de parapent) on gaudim de les vistes de la població d’Amer, punt més llunyà de la caminada. Retornem cap al corriol, passant per les cases en ruïnes de Can Sotera i l’Oriol, fins a l’església de Sant Andreu, on dinem. Un cop refets seguim pel Grau del Terme, i per una ràpida baixada cerquem el feréstec Gorg de les Bruixes, per resseguir un tros de la riera de la Barroca on pel bonic corriol retornem a St. Martí de Llémena, puntualment a les 3:15 h de la tarda.

Gràcies Josep. Fins la propera!!

Álbum de fotos>>