Cursa de muntanya “2 turons”

Al Moianès, i concretament des de Moià, anys enrere, s’havia fet una cursa per St. Sebastià: una Mitja Marató, que per diferents motius acabà desapareixent del calendari dels atletes.
Als Moianesos sempre ens ha dolgut que no es tornés a fer, de manera que ens hem animat a tornar a organitzar una cursa pels volts de St. Sebastià. Enguany tornarà a ser una Mitja Marató, però enlloc de ser per carretera és per muntanya
És per camins i corriols i s’hauran de córrer gairebé 21 Km.

Aquest any, també tindrem el premi especial iniciat l’any 2005: El “Trofeu especial Loreto” al primer/a atleta de la cursa de muntanya que passi pel control del castell de Clarà. Aquest, és un premi realment especial ja que va dedicat a una persona que portava molts anys al nostre costat. Per nosaltres serà sempre part de la cursa encara que hagi canviat de camí fa més de 12 anys. Amb aquest trofeu especial li volem donar les gràcies per tot el recolzament, ajuda, suport i estimació que ens ha donat durant molts anys. Esperem que aquest trofeu sigui ben rebut.
Per catorzè any consecutiu també tindrem amb nosaltres la cursa de canicross. Tots aquells que els agradi córrer amb el seu gos/sa poden venir a Moià a fer la cursa 2 Turons.
A més a més, no us perdeu la caminada i marxa nòrdica i la cursa curta i la cursa curta infantil! i pels més petits de la casa … la cussa XXS!

La cursa de muntanya 2 turons és per a tothom!!

La 2 Turons a la xarxa