XVII a Cursa de muntanya “2 turons”

JA TENIM CLASSIFICACIONS!CLASSIFIC 2019

ÚLTIMA HORA!

Els que esteu fent la inscripció a última hora tindreu el record de la cursa la setmana que ve…. Qui ens ho havia de dir que us apuntaríeu tots l’últim dia….  Moltíssimes gràcies per venir!

INSCRIPCIONS 

Al Moianès, i concretament des de Moià, anys enrere, s’havia fet una cursa per St. Sebastià: una Mitja Marató, que per diferents motius acabà desapareixent del calendari dels atletes.
Als Moianesos sempre ens ha dolgut que no es tornés a fer, de manera que ens hem animat a tornar a organitzar una cursa pels volts de St. Sebastià. Enguany tornarà a ser una Mitja Marató, però enlloc de ser per carretera és per muntanya
És per camins i corriols i s’hauran de córrer gairebé 21 Km o 11 km o 4 km…. Tria la que et vagi millor! Tenim activitat per tota la família!
Per setzè any consecutiu també tindrem amb nosaltres la cursa de canicross. Tots aquells que els agradi córrer amb el seu gos/sa poden venir a Moià a fer la cursa 2 Turons.
A més a més, no us perdeu la caminada i la cursa curta! i pels més petits de la casa … la cursa infantil i la cursa XXS!

La cursa de muntanya 2 turons és per a tothom!!