ASCENSIÓ ALS PICS INFIERNOS – 27 i 28 JULIOL 2019 –

You are here:-, Muntanya-ASCENSIÓ ALS PICS INFIERNOS – 27 i 28 JULIOL 2019 –
Carregant Esdeveniments

Benvolguts/des socis/es,

Com cada any, el darrer cap de setmana de juliol, enguany DS27 i DG28, el GEMI organitza una excursió al Pirineu . De ben segur que recordeu els diferents indrets dels que vam gaudir: la Brecha de Roland, el Taillon, Pont d’Espagne, Circ de Gavarnie,  el Vignemale, la Vall d’Estós, Pic Gías, Pla d’Aigualluts, … Aquest any volem tornar-hi !

Els paisatges que gaudirem són els de la Valle de Tena (Huesca). Com sempre estem planificant itineraris per a diferents nivells on tothom pugui gaudir d’un cap de setmana intens i fantàstic. El dissabte 27 farem una excursió fins al refugi de Bachimaña on passarem la nit. El diumenge 28, com tenim planificat, l’objectiu és assolir los Picos Infiernos de 3000 m.

En definitiva dos dies farcits  de muntanya en un entorn immillorable !!

Per a poder acabar de planificar i organitzar hem de saber quants de vosaltres us animeu ja que hem de reservar busos, refugis, manutencions,…. És per això que els que estigueu interessats heu de fer dues coses:

1.- Omplir el següent formulari

 

INSCRIPCIÓ A L’EXCURSIÓ PER LA VALL DE TENA (clica aquí)

 

2.- Heu de fer un ingrés de 40 € al número de compte del GEMI que trobareu al formulari, indicant NOM/COGNOM i indicar VALL DE TENA.

El llistat d’inscripcions es farà seguint l’ordre estricte de l’ingrés ja que les places estan LIMITADES per la capacitat del bus i del refugi. Si us inscriviu i després no podeu venir, no passa res, teniu fins el 30 de juny per cancel·lar la inscripció i us tornarem els 40 €.

Durant el mes de juny rebreu tota la informació detallada de la sortida, però per a qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 666 7 666 18 (Joan Carles).

Gràcies a TOTS vosaltres segur que ens ho passarem genial.

 

Salut i Muntanya !!

 

GEMI

MOIÀ

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com